Kahramankazan'da berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Kahramankazan Belediyesi ekiplerince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen ve 11 Mayıs'ta açılacak berber ile kuaför dükkanları dezenfekte edildi. Belediyeden yapılan yazılı...

07 Mayıs 2020 Perşembe 12:05
Kahramankazan'da berber ve kuaförler dezenfekte edildi

 Kahramankazan Belediyesi ekiplerince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen ve 11 Mayıs'ta açılacak berber ile kuaför dükkanları dezenfekte edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler ilçedeki tüm berber ve kuaförler dükkanlarını dezenfekte ederek, işletme sahiplerine maske ve dezenfektan desteğinde bulundu.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, koronavirüs salgını riskinin henüz tam anlamıyla geçmediğini belirterek, vatandaşlara rehavete kapılmamaları uyarısında bulundu.

Normalleşme süreci kapsamında atılan bu adımların kontrollü bir sosyal hayat amacıyla yapıldığının altını çizen Oğuz, vatandaşlara evde kalma çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 07.05.2020 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.