Kahramankazan Kent Konseyi’nde nöbet değişimi

- Kahramankazan Kent Konseyi’nde yapılan genel kurul sonucu Ali Osman Büyükorhan başkanlığa seçilirken, konseyin yeni yürütme kurulu ve çalışma grubu üyeleri de belirlendi

05 Ekim 2019 Cumartesi 10:15
Kahramankazan Kent Konseyi’nde nöbet değişimi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Kent Konseyi’nde yapılan genel kurul sonucu Ali Osman Büyükorhan başkanlığa seçilirken, konseyin yeni yürütme kurulu ve çalışma grubu üyeleri de belirlendi.

Kahramankazan Kent Konseyi’nin 4. Dönem 19. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Belediye Kumpınar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Serhat Oğuz, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurumların yöneticileri ile konsey üyeleri ve paydaşları katıldı.

Genel kurulda, Ali Osman Büyükorhan oy birliğiyle Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı seçildi. Yürütme kurulu üyeliklerine ise Abdurrahman Öztürk, Adem Yaldır, Hakan Orhan, Engin Bilgili, Vedat Kubat, Fatih Erdoğan ve Ümit İşler seçildi. Nuh Başkaya’nın konseyin Gençlik Meclisi Başkanı olduğu kurulda, Melike Aygüler ise Kadın Meclisi Başkanı oldu. Kahramankazan Kent Konseyi’nin Genel Sekreterliği’ne ise Murat Taş seçildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, istişare kültürünün önemine değinerek, ilçelerini daha güzel bir noktaya taşımak tüm ilçe halkının hedefe kilitlenmesi gerektiğini söyledi. Kent Konseyi’nin de bu açıdan oldukça önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Oğuz, yaptıkları hizmetler ve çalışmalar için eski Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz’a ve yürütme kurulu ve çalışma grubu üyelerine teşekkür etti.

Oğuz, genel kurulun tamamlanmasının ardından ise Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Ali Osman Büyükorhan ile yürütme kurulu ve çalışma gruplarına seçilen üyelere, yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Kurul’un sonunda Büyükorhan, eski başkan ve yürütme kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Büyükorhan, Başkan Serhat Oğuz’a da geçmiş dönemde yürütme kurulu üyesi olarak yaptığı çalışmalar dolayısıyla plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
KahramankazanKent Konseyi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.