Kahramankazan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Kahramankazan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.İlçede yarın şehit ailelerini ziyaret ile başlayacak ve 5 gün sürecek etkinliklerde 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi...

11 Temmuz 2022 Pazartesi 12:55
Kahramankazan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Kahramankazan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

İlçede yarın şehit ailelerini ziyaret ile başlayacak ve 5 gün sürecek etkinliklerde 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi bahçesine şehitler anısına fidan dikilecek, 15 Temmuz Anıtı ziyaret edilecek, halk koşusu, şehitlik ziyareti, satranç turnuvası, mevlit okutulması, Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü, mehter konseri, sanatçı Turgay Başyayla'nın sahne alması, camilerden sela okunması gibi aktiviteler yer alacak.

Kahramankazan 15 Temmuz Gazileri Şehit Aileleri Derneği Başkanı gazi Cafer Akın AA muhabirine, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılında da ilk günkü ruh ve heyecanı taşıdıklarını ifade ederek, "Aradan geçen 6 yılda ne acımızda, ne kinimizde ne de vatan sevgimizde hiçbir eksilme olmamıştır. Nasıl ki o gece Kazanlılar olarak darbenin merkezi Akıncı Üssü’ne gitti isek aynı hainlikle tekrar karşılaşsak başta gazi arkadaşlarımız olmak üzere milletimiz meydanlara çıkmakta asla tereddüt etmeyecektir.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.