Kahramankazan'da "15 Temmuz Halk Koşusu" düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "15 Temmuz Halk Koşusu" düzenlendi.Kaymakamlık önünde başlayan etkinliğe katılan sporcular ve vatandaşlar, Ankara...

14 Temmuz 2022 Perşembe 14:26
Kahramankazan'da

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "15 Temmuz Halk Koşusu" düzenlendi.

Kaymakamlık önünde başlayan etkinliğe katılan sporcular ve vatandaşlar, Ankara Bulvarı'nı takip ederek belediye önüne kadar koştu.

Kaymakam Abdullah Selim Parlar ve Belediye Başkanı Serhat Oğuz da koşuculara eşlik etti.

Kadınlar ve erkekler olmak üzere 2 kategoride yapılan halk koşusunda, kadınlarda Dilek Duymaz, erkeklerde ise Kaan Atılgan birinci oldu.

Dereceye girenlere ödülleri belediye binası önünde verildi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyeti'nin can damarlarına kasteden hain darbecilerin, o gece şehitler, gaziler ve Türk halkı tarafından bertaraf edildiğini söyledi.

Hain darbe girişiminin engellenmesinin ardından ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenledikleri etkinliklerle şehitleri yadettiklerini belirten Oğuz, "Bugün de Kahramankazan'da 15 Temmuz Demokrasi Koşusu düzenledik. Şeref duyduğumuz ay yıldızlı bayrağımızın altında kıyamete kadar hür ve bağımsız bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Türk milletinin bağımsızlık koşusu ezelden başladı, ebede kadar devam edecek. Koşuya katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Oğuz, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise hayırlı ömürler diledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.