Kahramankazan'da 700 çocuğa bayramlık

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesinin Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı "Bir Çocuk Da Sen Giydir" kampanyasıyla ilçedeki 700 çocuğa giysi ve oyuncak hediye edildi. Belediyeden yapılan açıklamaya...

08 Temmuz 2022 Cuma 16:30
Kahramankazan'da 700 çocuğa bayramlık

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesinin Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı "Bir Çocuk Da Sen Giydir" kampanyasıyla ilçedeki 700 çocuğa giysi ve oyuncak hediye edildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya ilçedeki hayırseverler destek verdi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz’un da eşlik ettiği belediye ekipleri tarafından 700 çocuğa bayram hediyesi olarak kıyafetler ve oyuncak hediye edildi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Böylesine özel ve anlamlı günlerde, özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Başlattığımız kampanya ile bir kartopu yuvarladık. Hemşehrilerimizin yoğun teveccühleriyle bu kartopu çığ haline geldi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dar gelirli ailelerimizin ve çocuklarımızın yalnızca bayramlarda değil, her zaman yanlarındayız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.