Kahramankazan'da asayiş

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu ile ruhsatsız av tüfeği...

10 Mart 2021 Çarşamba 10:35
Kahramankazan'da asayiş

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye getirilen E.Y. ve Ş.T çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Kaza yapınca yakalandılar

Keresteciler Sanayi Sitesi'ne sahte plakalı bir araçla gelen 2 kişi, vinç parçaları üreten bir fabrikanın bahçesinden demir malzemeleri araca yükleyip olay yerinden ayrıldı.

Haber verilmesinin ardından polis aracı takibe başladı. Araç, polisten kaçmak isterken kaza yapınca, şüpheliler yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı B.B. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.