Kahramankazan’da Asri Mezarlık'taki kabirler ve şehitlik ziyaret edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar mezarlığı ve şehitliği ziyaret etti.Asri Mezarlığa gelerek dua eden, Kur'an-ı Kerim okuyan, kabirlerin bakımını yapanlara gül suyu ve lokum ikramında...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 21:21
Kahramankazan’da Asri Mezarlık'taki kabirler ve şehitlik ziyaret edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar mezarlığı ve şehitliği ziyaret etti.

Asri Mezarlığa gelerek dua eden, Kur'an-ı Kerim okuyan, kabirlerin bakımını yapanlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.

Gün boyu süren ziyaretler ikindi namazının ardından yoğunluk kazandı. Camilerden otobüslerle mezarlığa gelenler, burada okunan Yasin-i Şerif’i dinledi.

Şehitlik ziyaretine Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şehit yakınları ve gaziler ile ilçe protokolü de katıldı.​​​​​​​ Belediye Başkanı Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.