Kahramankazan’da bakan sevinci

ANKARA (AA) - Zehra Zümrüt Selçuk'un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olması, Kahramankazan'daki annesinin mahallesinde sevinçle karşılandı. İlçe merkezine 17 kilometre mesafede olan Fethiye Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim...

11 Temmuz 2018 Çarşamba 16:23
Kahramankazan’da bakan sevinci

ANKARA (AA) - Zehra Zümrüt Selçuk'un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olması, Kahramankazan'daki annesinin mahallesinde sevinçle karşılandı.

İlçe merkezine 17 kilometre mesafede olan Fethiye Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gürağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zehra Zümrüt Selçuk’un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olarak görevlendirilmesinin mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılandığını söyledi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un annesi Şadiye Kıcır’ın Fethiye Mahallesi sakinlerinden olduğunu ifade eden Gürağaç, "En kısa zamanda Sayın Bakanımıza mahalle sakinleri olarak topluca hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağız. Kendisini Fethiye Mahallemize davet edeceğiz. Onu burada davul zurna ile karşılamak ve ağırlamak isteriz. Tabi kendisinin yeni dönemin ilk kabinesinde yer alması da bizleri ayrıca gururlandırmıştır." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.