Kahramankazan'da "Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi" açıldı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince yaptırılan "Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi" törenle açıldı. Kültür evinin açılış törenine Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçe protokolü,...

10 Ağustos 2022 Çarşamba 16:43
Kahramankazan'da

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince yaptırılan "Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi" törenle açıldı.

Kültür evinin açılış törenine Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Seymen gösterisiyle başlayan açılış töreni, konuşmalar ve İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır'ın duasıyla devam etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler, yıl boyu kültür evinde kursiyerler tarafından yapılan elişi eserler ve resimlerin yer aldığı sergiyi gezdi. Kaymakam ve belediye başkanı müzik sınıfında çocuklarla türkü söyledi.

Belediye Başkanı Oğuz, kültür evlerinin önemli bir görev üstlendiğini belirterek, "Yalnızca Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi'mizden yaklaşık 700 çocuğumuz faydalanıyor. Yavrularımız buralarda açılan kurslara katılıyor. Ayrıca diğer mahalle kültür evlerimiz ve gençlik merkezlerimizden de 4 bine yakın yavrumuz istifade ediyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.