Kahramankazan'da lise öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Şuheda Şahittir" programıyla 15 Temmuz şehitlerini andı.Okulun konferans salonunda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, 15...

17 Eylül 2021 Cuma 17:37
Kahramankazan'da lise öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Şuheda Şahittir" programıyla 15 Temmuz şehitlerini andı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, 15 Temmuz gazileri ve öğrenciler katıldı.

Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından öğrenciler şiirler okudu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan video gösterimi yapıldı.

Katılımcıların program sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadığı görüldü.

İl genelinde düzenlenen "Türk Gençliğinden Hainlere Fırça" konulu resim yarışmasında Ankara birincisi olan Ömer Aydın'ın plaketle ödüllendirildiği programın ardından okul bahçesinde aşure dağıtımı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.