Kahramankazan'da şehitlik ziyareti

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar şehitliğe akın etti. Şehitliği ziyaret eden vatandaşlar, yakınlarının mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Bazı vatandaşlar mezarlara çiçek dikerek...

03 Haziran 2019 Pazartesi 19:52
Kahramankazan'da şehitlik ziyareti

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar şehitliğe akın etti.

Şehitliği ziyaret eden vatandaşlar, yakınlarının mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Bazı vatandaşlar mezarlara çiçek dikerek bakımlarını yaptı.

Toplu duaya katılan vatandaşlar, yakınlarına rahmet, ülkenin birlik ve beraberliğinin devamını diledi.

Hakkari'de 2010 yılında şehit olan Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazar'ın babası Yaşar Pazar, AA muhabirine yaptığı açıklamada oğlu olmadan 8 bayram geçirdiklerini belirterek, "Acımız her geçen yıl azalmak yerine artıyor. Bir bayrama daha oğlumuz Yusuf olmadan ulaştık. Bayramı kutluyoruz ama yüreğimiz buruk, içimiz acıyor o olmadığı için. Tek tesellimiz oğlumuzun vatan için, bayrak için hayatını feda etmiş olması ve onu tanıyan tanımayan herkesin gelip mezarında dua etmesi. Bu bizim için gurur verici." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.