Kahveseverler n11'de buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, 10 Ekim Pazar gününe kadar tüm kahve ve kahve ekipmanlarında indirimler sunuyor.Platformdan yapılan açıklamaya göre, kahveseverler, 10 Ekim Pazar gününe kadar Türkiye’nin alışveriş...

08 Ekim 2021 Cuma 10:45
Kahveseverler n11'de buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, 10 Ekim Pazar gününe kadar tüm kahve ve kahve ekipmanlarında indirimler sunuyor.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, kahveseverler, 10 Ekim Pazar gününe kadar Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com ve markanın mobil uygulaması üzerinden tüm kahve ve kahve ekipmanlarında avantajlı indirimlerin sahibi oluyor.

Ayrıca n11, nitelikli kahveler, kahve dükkanları, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmalarıyla KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival ziyaretçilerini etkinlikteki lounge alanına davet ediyor. Lounge alanını ziyaret edenler, festivale özel indirim kuponlarının sahibi oluyor.

Festival biletleri "dsmbilet.com"da satışa sunuluyor. Kampanya detaylarına ise n11.com kampanyalar sayfasından ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.