Kaldırımlar görme engelliler için düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, şehir merkezinde ana arterlerdeki kaldırımları, görme engelliler için uygun hale getirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve onları topluma kazandırarak...

27 Eylül 2019 Cuma 16:53
Kaldırımlar görme engelliler için düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, şehir merkezinde ana arterlerdeki kaldırımları, görme engelliler için uygun hale getirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve onları topluma kazandırarak sosyalleşmelerini sağlamak için engelleri kaldırmaya devam ediyor.

Kurum ve kuruluşların bulunduğu noktalarda kabartmalı kaldırım yapımına öncelik veren Zabıta Müdürlüğü, ana caddelerde çizgi ve işaretleme yaparak trafik akışını daha kontrollü ve sağlıklı hale getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.