Kaman Gençlik Merkezinde gençler için bazı kurslar yeniden başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen bazı kurslar yeniden başlatıldı.Gençlerin boş zamanlarını verimli geçirmesi ve derslerine yardımcı olunmasının amaçlandığı Kaman Gençlik Merkezinde...

26 Ocak 2021 Salı 11:42
Kaman Gençlik Merkezinde gençler için bazı kurslar yeniden başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen bazı kurslar yeniden başlatıldı.

Gençlerin boş zamanlarını verimli geçirmesi ve derslerine yardımcı olunmasının amaçlandığı Kaman Gençlik Merkezinde bilgisayar-kodlama, resim ve gitar kursları veriliyor.

Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 nedeniyle ara verilen kursların bazılarına gerekli tedbirler alınarak devam edilmesini kararlaştırdıklarını ifade etti.

Kovid-19 sürecinde de gençlere hizmet vermeye gayret gösterdiklerini belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Pandemi öncesi yaklaşık 15 kursumuz vardı ama ara vermek zorunda kaldık. Şu anda bilgisayar-kodlama, resim ve gitar kursunu gençlerimiz için ücretsiz olarak vermekteyiz. İlerleyen günlerde gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar açmaya devam edeceğiz. Kaman’da bulunan tüm gençlerimizi kulüp ve atölye çalışmalarımıza katılmak üzere Gençlik Merkezine davet ediyoruz."

Arslan, Kaman Gençlik Merkezinin Kovid-19 sürecinde hafta içi her gün hizmet verdiğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.