Kaman Gençlik Merkezi'nde Kovid-19 sürecinde resim kurslarına devam ediliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri uygulanarak sürdürülen resim kurslarında gençler yeteneklerini geliştiriyor.İlginin yoğun olduğu kursa 35 öğrenci katılarak güzel resim yapmayı öğreniyor.Kaman...

12 Şubat 2021 Cuma 15:19
Kaman Gençlik Merkezi'nde Kovid-19 sürecinde resim kurslarına devam ediliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri uygulanarak sürdürülen resim kurslarında gençler yeteneklerini geliştiriyor.

İlginin yoğun olduğu kursa 35 öğrenci katılarak güzel resim yapmayı öğreniyor.

Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ocak ayında başlayan ve haftanın 4 günü devam eden kurslara katılımın yoğun olduğunu söyledi.

Kovid-19 döneminde bu tarz kursların önemli olduğunu vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Gençler boş zamanlarında böyle kurslara katılarak kendilerini geliştirmeli. Kaman Gençlik Merkezi bünyesinde açtığımız bu tür kurslarla gençlerin boş zamanlarını verimli geçirmelerini istiyoruz. Ülkemize başarılı, yetenekli gençler yetiştirmenin yolu da yetenekli kişileri bu tarz kurslarla keşfederek değerlendirmekten geçiyor. Ülkemizin aynı zamanda yetenekli ressamlara da ihtiyacı var."

Anahtar Kelimeler:
KamanGençlk Kursu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.