Kamp ateşi yakıp etrafında halka oluşturdular

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı uhdesinde yürütülen SODES projesi kapsamında ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler, kamp ateşi yakıp etrafında halka oluşturdu.Şarkışla Belediyesinin Yaz Okulu Projesi çalışmaları kapsamında Cemel...

16 Ağustos 2018 Perşembe 12:14
Kamp ateşi yakıp etrafında halka oluşturdular

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı uhdesinde yürütülen SODES projesi kapsamında ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler, kamp ateşi yakıp etrafında halka oluşturdu.

Şarkışla Belediyesinin Yaz Okulu Projesi çalışmaları kapsamında Cemel beldesindeki Zekeriya Özkul Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kalkan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte kamp ateşi yakılarak, etrafında halka oluşturuldu.

Kaymakam Pektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek istemek istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Oğuz da çocukları milli, manevi değerlerine bağlı kalmaları konusunda bilgilendirmek, tabiatı, doğayı tanımak ve çevreyle ilgili duyarlılıklarını geliştirmek istediklerini ifade etti.

Sabaha kadar ateş etrafında ve çadırlarda kalan öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.