Kar yağışı "Mevlana şehri"ni beyaza bürüdü

KONYA (AA) - Kar yağışıyla beyaza bürünen Konya'da özellikle Mevlana Müzesi ve çevresindeki güzel görüntüler oluştu.Mevlana Müzesi ve çevresinde toplanan vatandaşlar, fotoğraflar çekerek kışın oluşturduğu güzelliği ölümsüzleştirdi.Müzenin...

25 Ocak 2022 Salı 18:29
Kar yağışı

KONYA (AA) - Kar yağışıyla beyaza bürünen Konya'da özellikle Mevlana Müzesi ve çevresindeki güzel görüntüler oluştu.

Mevlana Müzesi ve çevresinde toplanan vatandaşlar, fotoğraflar çekerek kışın oluşturduğu güzelliği ölümsüzleştirdi.

Müzenin bulunduğu Karatay ilçesindeki park ve bahçelerde de güzel görüntüler oluştu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kar yağışının ilçeyi beyaza bürüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Şehrimizde uzun zamandır özlem duyduğumuz yoğunlukta kar yağışı yaşıyoruz. Karatay’ımız her mevsim güzel olduğu gibi bu mevsimde de kendine has güzellikler sunuyor. Bununla birlikte uzun süren kuraklığın ardından gelen kar bereketi ile çiftçilerimizin bu yıl güzel ve bereketli hasat elde edeceklerini umut ediyoruz. Kar yağışı kuruyan toprağa can suyu oluyor. Karatay Belediyesi olarak kış ayları için gerekli tüm hazırlıklarımızı yapmıştık ve bu kapsamda da tüm ekiplerimiz, vatandaşlarımızın herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için 7/24 çalışmalarına devam ediyorlar."


Anahtar Kelimeler:
Kar YağışıKonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.