Karadut Beste Yarışması ödül töreni 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Karadut Türk Sanat Müziği Beste Yarışması ödül töreni ve konseri, 21 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İlçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye...

11 Ağustos 2021 Çarşamba 16:42
Karadut Beste Yarışması ödül töreni 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Karadut Türk Sanat Müziği Beste Yarışması ödül töreni ve konseri, 21 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İlçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinden 72 eserin katıldığı yarışmada, 12 besteye ödül verildi.

Bahadır Sevik’in “Talas’ı Seveceksin” isimli bestesiyle birinciliği elde ettiği yarışmada, Osman Ergen “Kayseri Nicedir” ile ikinciliği, Burhan Atik de “Kayserim Dağlarıyla Yaylalarıyla” üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada 9 da mansiyon ödülü verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, cumartesi günü düzenlenecek program ile eserleri hep birlikte dinleyeceklerini belirtti.

Erciyes Kültür Merkezi’nde 21 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek program, saat 20.30’da başlayacak.

Konserde Zekai Tunca ve Amir Ateş’in yanı sıra Bahadır Özüşen ve Çiğdem Gürdal ile vokalist Derya Deniz, ödül alan eserleri seslendirecek.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.