Karakeçili'de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.Çalışmalar kapsamında, Şehit Alparslan Yazıcı Münir Karaloğlu caddelerindeki elektrik hatları yer altına alınıyor.Belediye Başkanı Veysel...

10 Haziran 2022 Cuma 10:41
Karakeçili'de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Şehit Alparslan Yazıcı Münir Karaloğlu caddelerindeki elektrik hatları yer altına alınıyor.

Belediye Başkanı Veysel Aydemir, çalışmalarla ilçenin güzel görünüme kavuşacağını belirtti.

Elektrik hatlarının yer altına alınması ve yakında gelmesi planlanan doğalgaz çalışmaları nedeniyle caddelerdeki asfaltlama işlemlerine başlayamadıklarını aktaran Aydemir, "Bu hizmetler tamamlandıktan sonra asfaltlama çalışmasına başlayacağız. İlçede ağaçlandırma ve park çalışmaları da devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ne park, Karşıyaka ve Mareşal Fevzi Çakmak mahallelerine ise çocuk oyun parkı yapımı tamamlandı. Ayrıca Kurtuluş Mahallesi'nde de park yapım çalışması sürüyor." diye konuştu.

Aydemir, belediyenin imkanları ölçüsünde ve devletten alınan yardımlarla hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.