Karakeçili'de "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi" anlatıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla hazırlanan "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi", Karakeçili ilçesinde çiftçilere anlatıldı.Karakeçili Belediyesi...

25 Aralık 2020 Cuma 16:06
Karakeçili'de

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla hazırlanan "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi", Karakeçili ilçesinde çiftçilere anlatıldı.

Karakeçili Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimi Abdullah Leblebiciler tarafından çiftçilere bilgi verildi.

Müracaat için belirli şartların olduğunu ve hazırlanan projenin kabulü halinde destek sağlanacağını anlatan Leblebicier, 100 bin liralık faizsiz kredinin Ziraat Bankası tarafından verileceğini, ilk yıl ödemesiz 7 yılda eşit taksitler halinde ödeme yapılacağını belirtti.

Leblebicier, ayrıca 50 bin liralık da uygun faizli yem kredisi verileceğini ifade ederek, komisyonlarda değerlendirildikten sonra kredi alacakların tespit edileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.