Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'dan bayram mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kalaycı, mesajında bir bayrama daha kavuşmanın verdiği mutlulukla, bayramın Karaman halkına, millete ve İslam alemine hayırlar getirmesini...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 14:53
Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'dan bayram mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kalaycı, mesajında bir bayrama daha kavuşmanın verdiği mutlulukla, bayramın Karaman halkına, millete ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Kalaycı mesajında şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğin en güçlü yaşandığı bu mübarek günlerde, sevdiklerimizi, dostlarımızı, komşularımızı ve ihtiyaç sahiplerini ihmal etmeden, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, bayramınızı sağlıklı bir şekilde geçirmenizi diliyorum. Halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram yaşaması için belediye olarak gereken tüm tedbirlerimizi aldık. Bayram boyunca birimlerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı hemşerilerimin, Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Ermenek Belediye Başkanı Atila zorlu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve İlçe Başkanı Murat Öztürk, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Yücel Yaman da yayımladıkları mesajlarla vatandaşların bayramını kutladı.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.