Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Kalaycı, mesajında gazeteciliğin içerisinde bulunduğumuz iletişim çağının en önemli mesleklerinden birisi...

10 Ocak 2021 Pazar 12:52
Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kalaycı, mesajında gazeteciliğin içerisinde bulunduğumuz iletişim çağının en önemli mesleklerinden birisi olduğunu belirtti.

Gazetecilerin, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri kamuoyuna ulaştırılması görevini üstlenerek önemli bir görevi icra ettiklerini ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle basın etik kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren ve kamuoyunu bilgilendirme konusunda önemli katkılar sağlayan gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum."

Diğer taraftan AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Alkan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Gelecek Partisi Karaman İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak ve bir çok STK temsilcisi yayımladıkları mesajlarla gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.