Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.Kalaycı aynı dünyada yaşadığımız engelli vatandaşların toplumsal yaşama motivasyonunu sağlamanın, onları desteklemenin,...

03 Aralık 2021 Cuma 10:02
Karaman Belediye Başkanı Kalaycı'nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Kalaycı aynı dünyada yaşadığımız engelli vatandaşların toplumsal yaşama motivasyonunu sağlamanın, onları desteklemenin, hak ettikleri saygı ve sevgiyi sunmanın sosyal sorumluluk olduğunu belirtti.

Kalaycı, mesajının devamında şunları kaydetti:

"Karaman Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin ellerinden tutarak onlar için gerekli çalışmaları yapmaya devam edecek ve her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, başta şehrimizde yaşayan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın bu özel günlerini kutluyor, ailelerini ise muhabbetle selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.