Karaman merkezli uyuşturucu operasyonunda 35 şüpheliden 8'i daha tutuklandı

- Operasyon kapsamında toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi

12 Nisan 2021 Pazartesi 22:57
Karaman merkezli uyuşturucu operasyonunda 35 şüpheliden 8'i daha tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman merkezli 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 35 şüpheliden 8'i daha tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden 9'unun daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 1 kişi hakkında "ev hapsi" adli kontrol tedbiri uygulandı. 15 zanlı ise emniyetten serbest bırakıldı.

Daha önce tutuklanan 10 şüpheli ile operasyon kapsamında toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.

- Operasyon

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 8 ay önce Karaman'a tarım işçisi olarak gelen bazı kişilerin, yanlarında getirdikleri sentetik uyuşturucuları sattığı bilgisine ulaşmıştı.

Yapılan çalışma sonucu 9 Nisan'da harekete geçen ekipler, Karaman, Şanlıurfa, Muğla, İzmir ve Gaziantep'te belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 500 polis ve 40 özel hareket görevlisinin katıldığı operasyonda 35 şüpheli gözaltına alınmış, daha önce adliyeye çıkarılan 11 şüpheliden 10'u tutuklanmış, biri de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.