Karaman Valisi Akkoyun'dan Karaman İl Özel İdare Spor Kulübüne tebrik

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Türkiye Paravolley Süper Lig Şampiyonasında 2021-2022 sezonu şampiyonu Karaman İl Özel İdare Spor Kulübünü kutladı.Vali Akkoyun, mesajında, takımlarının...

27 Haziran 2022 Pazartesi 12:10
Karaman Valisi Akkoyun'dan Karaman İl Özel İdare Spor Kulübüne tebrik

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Türkiye Paravolley Süper Lig Şampiyonasında 2021-2022 sezonu şampiyonu Karaman İl Özel İdare Spor Kulübünü kutladı.

Vali Akkoyun, mesajında, takımlarının şampiyonluğunun kenti sevince boğduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Başarıyı getirecek olan imkandan ziyade cesaret ve yürektir. İmkan bir yere kadar, asıl önemli olan cesaret, yürek, kararlılık ve azimdir. Size ve Karaman'a şampiyonluk yakışır. Sizi şampiyon olarak bekliyoruz.' sözleriyle final maçlarına uğurladığımız Karaman İl Özel İdaresi Oturarak Voleybol Takımımız, Zonguldak Ereğli'de final müsabakaları sonucunda Türkiye Şampiyonu olmuştur. Gururumuz İl Özel İdaresi Oturarak Voleybol takımımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
KaramanTebrik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.