Karaman Valisi Işık, öğrencilerin uzaktan eğitim dersine katıldı

KARAMAN (AA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin uzaktan eğitimine katıldı.Telekonferans yoluyla öğrencilerin...

03 Aralık 2020 Perşembe 12:49
Karaman Valisi Işık, öğrencilerin uzaktan eğitim dersine katıldı

KARAMAN (AA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin uzaktan eğitimine katıldı.

Telekonferans yoluyla öğrencilerin "Yiyecek İçecek Hizmetleri" dersine bağlanan Vali Işık, öğrencilerle karşılıklı bir süre sohbet ederek yapılan uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin ardından okul öğretmen ve öğrencilerine eğitimlerinde başarı dileklerinde bulunan Vali Işık, "Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini belirterek, engellerin olmadığı bir dünya için hep birlikte daha çok çalışmak temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Telekonferansta İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.