Karaman Valisi Işık'ın Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Türk Polis Teşkilatının 176'ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Işık, mesajında gücünü yasalardan ve halkından alan Türk polisinin iç güvenliğin teminatı...

09 Nisan 2021 Cuma 12:55
Karaman Valisi Işık'ın Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Türk Polis Teşkilatının 176'ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Işık, mesajında gücünü yasalardan ve halkından alan Türk polisinin iç güvenliğin teminatı olma yanında devlet gücünün de temsilcisi olduğunu belirtti.

Geçmişte olduğu gibi bugün de polis teşkilatının vatandaşın mal ve can güvenliğinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerin korunması ile ilgili görev ve sorumlulukları başarılı şekilde yerine getirdiğini ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"Bir mülki idare amiri olarak birlikte çalışmaktan her zaman onur duyduğum azim ve kararlılıkla devleti için canını bile vermekten esirgemeyen polislerimizin haftasını ve Polis Teşkilatımızın 176'ncı kuruluş yılını kutlar, vatan uğruna şehit olan polislerimizi rahmetle anar, gazilerimize şükranlarımı sunar, görevdeki mesai arkadaşlarıma sağlık, başarı dolu hayırlı görevler dilerim."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.