Karaman Valisi Meral'in köy ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Gökçe Köyünü ziyaret etti. Meral, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Köyün içmesuyu problemi konusunda yetkililerden bilgi alan Meral, köy halkının...

08 Temmuz 2019 Pazartesi 10:19
Karaman Valisi Meral'in köy ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Gökçe Köyünü ziyaret etti.

Meral, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Köyün içmesuyu problemi konusunda yetkililerden bilgi alan Meral, köy halkının uzun zamandır içmesuyu konusunda sıkıntılar yaşadığını belirterek, İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalarla sorunun birkaç gün içerisinde tamamen ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Sondaj çalışmalarının başladığını ifade eden Meral, sondajın başarılı olması durumunda köy halkının en kısa süre içerisinde temiz içmesuyuna kavuşacağı müjdesini verdi.

Meral, medeniyetin temeli olan yol ve içme suyu konusunda eksikleri tamamlamak ve yaşanan sorunları gidermek için İl Özel İdaresi olarak hassas ve özverili bir şekilde çalışıldığını aktardı.

Meral'in köy ziyaretine İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.