Karaman'da belediye otobüs durakları yenilendi

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye otobüs duraklarının yenilendiğini bildirdi.Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda belediye çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti....

25 Eylül 2019 Çarşamba 15:54
Karaman'da belediye otobüs durakları yenilendi

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye otobüs duraklarının yenilendiğini bildirdi.

Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda belediye çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Karaman halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Kentimizin ihtiyaçlarını tek tek belirleyip çözüm üretmeye devam ediyoruz. Otobüs durağı ihtiyacı ve eskimiş olan otobüs bekleme duraklarının yenilenmesi de bu ihtiyaçlardan bir tanesiydi. Bu kapsamda yıpranmış ve ömrünü tamamlamış otobüs duraklarımızı şehrin dokusuna uygun şekilde daha yeni ve modern bekleme duraklarıyla değiştirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bununla birlikte hat güzergahı üzerinde bekleme durağı olmayan noktalara da yeni otobüs duraklarının montajını yapıyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetimizden oldukça memnun. Böylece otobüs bekleyen yolcularımız, özellikle yağışlı havalarda yağıştan, aşırı sıcak havalarda da güneş ışığından daha az etkilenmiş olacaklar. Son derece estetik görünüme sahip olan otobüs duraklarımızı yenileme çalışmalarımız devam edecektir."

Anahtar Kelimeler:
BelediyeOtobüsKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.