Karaman'da bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına 3 kişi tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir kişinin kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü kavgayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Bekir Erdoğan'ın (26) öldürülmesine ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, C.D, R.T. ve C.T'yi...

16 Kasım 2020 Pazartesi 19:46
Karaman'da bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına 3 kişi tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir kişinin kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü kavgayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Bekir Erdoğan'ın (26) öldürülmesine ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, C.D, R.T. ve C.T'yi bir evde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Külhan Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi'nde 15 Kasım'da bir dairede arkadaşlar arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir Erdoğan kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.