Karaman'da "Fidanımla Büyüyorum" etkinliği yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Müftülüğü, Kuran Kursu öğrencileri ve velileriyle fidan dikme etkinliği düzenledi.Urgan Mahallesi'ndeki ağaç dikimi yapılan alana "Fidanımla Büyüyorum Hatıra Ormanı" adı verildi.İl Müftüsü...

08 Nisan 2022 Cuma 11:52
Karaman'da

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Müftülüğü, Kuran Kursu öğrencileri ve velileriyle fidan dikme etkinliği düzenledi.

Urgan Mahallesi'ndeki ağaç dikimi yapılan alana "Fidanımla Büyüyorum Hatıra Ormanı" adı verildi.

İl Müftüsü Faruk Gürbüz, yaptığı açıklamada, sadece ağaç dikmenin yeterli olmadığını bakımının da yapılması gerektiğini belirtti.

Fidan dikmenin yanına mevcut olan ormanları korumak, gereksiz yere ve bilinçsiz bir şekilde ağaç kesmekten sakınmak gerektiğini aktaran Gürbüz,"Yavrularımızın her biri diktikleri bu fidanları zaman zaman gelip ziyaret edecekler, sulayacaklar, bakımını yapacaklar, temiz hava alacaklar ve fidanlarıyla birlikte büyüyecekler inşallah. Fidanların her biri öğrencilerimizin adıyla yaşayacak. Bu nedenle, minik öğrencilerimize, öğreticilerine ve ailelerine düzenlediğimiz programa katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz."ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.