Karaman’da gönüllü askerlik başvurusu

- Cuma namazı sonrası Askerlik Şubesi önünde bir araya gelip Mehmetçikler için dua edenler, daha sonra gönüllü askerlik için dilekçe verdi

26 Ocak 2018 Cuma 16:42
Karaman’da gönüllü askerlik başvurusu

KARAMAN (AA) - Karaman’da bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Cuma namazından sonra Askerli Şubesi önünde bir araya gelen grup, operasyona katılan Mehmetçikler için dua etti.

Duanın ardından gazetecilere açıklama yapan grup sözcüsü Ömer Bircan, şehit olmak istediğini belirterek şunları söyledi:

“Vatan için canımız feda olsun. Biz namusumuz, dinimiz, bayrağımız, imanımız için yaşıyoruz. Bu konuda tereddüt etmeden canımızı veririz. Gönlümden, vatanımız için şehit olmak geçiyor. Yeter ki İslam’a, vatanımıza, milletimize zeval gelmesin.”

Gruptakiler, daha sonra şube önünde sıraya geçerek gönüllü askerlik için dilekçe verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.