Karaman'da hırsızlık zanlısı kovalamaca sonucu yakalandı

KARAMAN (AA) - Konya'dan çaldığı otomobille Karaman'da hırsızlık yaptığı ileri sürülen şüpheli, kovalamaca sonucu jandarma ekiplerince yakalandı. Merkeze bağlı Süleymanhacı köyü civarında şüpheli bir aracın dolaştığı ihbarı...

17 Kasım 2020 Salı 17:15
Karaman'da hırsızlık zanlısı kovalamaca sonucu yakalandı

KARAMAN (AA) - Konya'dan çaldığı otomobille Karaman'da hırsızlık yaptığı ileri sürülen şüpheli, kovalamaca sonucu jandarma ekiplerince yakalandı.

Merkeze bağlı Süleymanhacı köyü civarında şüpheli bir aracın dolaştığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Aracı köy etrafında dolaşırken gören ekipler, yaşanan kovalamaca sonucu sürücü B.T'yi yakaladı.

B.T'nin jandarmadaki sorgusunda, Karaman'ın Kisecik ve Kaşoba köylerinde evlerden, Konya'da ise otomobil olmak üzere 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Aracın sorgulamasında ise Konya'dan çalındığı tespit edildi. Çalıntı otomobilde arama yapan ekipler, bir miktar uyuşturucu madde ile içiminde kullanılan aparat ele geçirdi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.T, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkKonyaKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.