Karaman'da İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında toplandı.Piri Reis Kültür Merkezindeki toplantıda konuşan Vali Işık, uzun bir aradan sonra gerçekleştirilen bu toplantının Karaman'a...

14 Ekim 2021 Perşembe 15:22
Karaman'da İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında toplandı.

Piri Reis Kültür Merkezindeki toplantıda konuşan Vali Işık, uzun bir aradan sonra gerçekleştirilen bu toplantının Karaman'a ve ülkeye hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Eğitim camiasının neferleri olan öğretmenlerin emeklerinin ve fedakarlıklarının asla unutulmayacağını dile getiren Işık, şunları kaydetti:

"Yeni yetişen genç nesiller sizlerin ellerinde şekillenecek. Bu kutlu yolu sizlerle birlikle yürüyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Onun için neler yapılması gerekiyorsa el birliği ile yapacağız. Amacımız ülkemize ve milletimizin değerlerine bağlı Atatürk milliyetçisi genç nesiller yetiştirebilmek. Bu anlamda öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bizler de bu çerçevede her zaman sizin yanınızdayız. Burada gerçekleştirdiğimiz bu toplantı sonrasında bize düşen ne varsa elimizi taşın altına koyacağız ve gençlerimizi ülkemize yararlı bir şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yapacağız."

Toplantıda, milli eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda çözüm önerileri, eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar ve 20. eğitim şûrasına iletilmesi düşünülen konular ele alındı.

Toplantıya, Vali Işık'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mustafa Aşkan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Milli Eğitim Danışma Komisyonunun üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.