Karaman'da kurbanlıklar tek noktadan satılacak

KARAMAN (AA) - Karaman'da alınan komisyon kararı gereği tek bir noktadan kurban satışı yapılacak.Karaman Belediyesi, Üniversite Mahallesi’nde, Devlet Hastanesinin arka kısmında kalan Yeni Stadyum inşaatının karşısındaki 130 bin metrekarelik...

11 Ağustos 2018 Cumartesi 14:08
Karaman'da kurbanlıklar tek noktadan satılacak

KARAMAN (AA) - Karaman'da alınan komisyon kararı gereği tek bir noktadan kurban satışı yapılacak.

Karaman Belediyesi, Üniversite Mahallesi’nde, Devlet Hastanesinin arka kısmında kalan Yeni Stadyum inşaatının karşısındaki 130 bin metrekarelik arazide kurban satış alanını hazırlayarak hayvan sahiplerine tahsis etti.

Hem kurbanlık almaya gelen vatandaşların hem de havyan satıcılarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan kurban satış alanında seyyar lavabolar, tuvaletler kurulacak.

Kurban hizmetleri komisyon kararı ile bu alandan başka hiçbir yerde kurban satışına izin verilmeyecek.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada kurbanlık hayvan satmak isteyenlerin Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğünden yerlerini almaları gerektiğini hatırlatarak şunları kaydetti:

"Bu yıl kurban satışları sadece Üniversite Mahallesi’nde yapımı devam eden stadyum inşaatının karşısındaki alanda yapılacak. 841 adet kurban satış alanı hazırladık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını düşünerek seyyar lavabolar ve tuvaletler de yapılacak. Esnafımız çok daha düzenli bir ortamda satışlarını gerçekleştirirken, kurban almak isteyen hemşehrilerimiz de rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alabilecekler. İnşallah bereketli olur. Allah herkesin kurbanını şimdiden kabul etsin."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.