Karaman'da "Yaşamsal Çizgiler" adlı resim sergisi açıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da 745. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinlikleri kapsamında hazırlanan "Yaşamsal Çizgiler" adlı resim sergisi açıldı.Taş Bina'daki sergi, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Zuhal Tuna ve...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 15:36
Karaman'da

KARAMAN (AA) - Karaman'da 745. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinlikleri kapsamında hazırlanan "Yaşamsal Çizgiler" adlı resim sergisi açıldı.

Taş Bina'daki sergi, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Zuhal Tuna ve öğrencileri tarafından hazırlandı.

Tuna, sergininin açılışı sonrası davetlilere eserler hakkında bilgi verdi.

Sergi açılışına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Emra Sert, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Serin ve vatandaşlar katıldı.

Serginin, 3 gün boyunca ziyarete açık olacağı bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.