Karapınar çiftçisi yağışlardan memnun

KONYA (AA) - Karapınar'da son dönemlerdeki yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü.Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu ile Karapınar Ziraat Odası Başkanvekili Mustafa Aydınbelge ve ziraat mühendisi...

06 Şubat 2021 Cumartesi 12:47
Karapınar çiftçisi yağışlardan memnun

KONYA (AA) - Karapınar'da son dönemlerdeki yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu ile Karapınar Ziraat Odası Başkanvekili Mustafa Aydınbelge ve ziraat mühendisi Yusuf Altundal ilçede ekili alanları yerinde inceledi.

Bitki gelişmeleri ile ilgili tespitlerde bulunan Soylu, "Son günlerde normalin üzerinde gerçekleşen yağışlar, ülkemizin büyük bölümünde hububat ekim alanlarını ipten aldı. Gerek bozulmak üzere olan tohumların çimlenmesi gerekse de çıkan bitkilerin gelişimini hızlandırmasına katkı yaptı." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
YağışTarla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.