Karapınar'da din görevlileri haftası etkinlikleri

KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü tarafından "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeni ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.Etkinlikler çerçevesinde mevlit şerif okundu ve konferans düzenlendi. İlçe Müftülüğü...

07 Ekim 2019 Pazartesi 10:45
Karapınar'da din görevlileri haftası etkinlikleri

KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü tarafından "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeni ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler çerçevesinde mevlit şerif okundu ve konferans düzenlendi. İlçe Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen programda, ilçe vaizi Kuddusi Doğan tarafından, haftanın anlam ve önemini belirten bir konferans verildi.

İlçe Müftülüğü ilahi korosunun dini musiki dinletisinden sonra, yıl boyu cami ve Kur'an kurslarında başarılı olan din görevlilerine "teşekkür belgesi" verildi.

Daha sonra ise Sultan Selim Camii bahçesinde Konya Kızılay Kan Merkezi görevlilerine kan bağışında bulunuldu.

Programa, Kaymakam Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.