Karapınar'da hayırseverlerden eğitime destek

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde merhum Duran Umutlu'nun eşi ve çocukları tarafından yaptırılan Kesmez İlkokulu ve Ortaokulu ek binası hizmete açıldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen törende,...

22 Mart 2021 Pazartesi 15:03
Karapınar'da hayırseverlerden eğitime destek

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde merhum Duran Umutlu'nun eşi ve çocukları tarafından yaptırılan Kesmez İlkokulu ve Ortaokulu ek binası hizmete açıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen törende, Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, teşekkür ettiği hayırseverlere plaket verdi.

Hayırseverler ise, aile büyüklerinin isminin "Duran Umutlu Ek Binası" şeklinde yaşatılmasından mutlu olduklarını kaydetti.

Açılışa, Karapınar Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile bazı vatandaşlar da katıldı.

Anahtar Kelimeler:
EğitimKarapınarOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.