Karapınar'da "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Merkezi, İlçe Müftülüğü ve Karapınar İmam Hatipliler Derneği (KİHA-DER) iş birliğiyle ilçede "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Mehmet Akif Erkek Kursu'nda düzenlenen...

21 Ocak 2019 Pazartesi 14:39
Karapınar'da

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Merkezi, İlçe Müftülüğü ve Karapınar İmam Hatipliler Derneği (KİHA-DER) iş birliğiyle ilçede "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Mehmet Akif Erkek Kursu'nda düzenlenen etkinliğe, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, KİHA-DER Başkanı Muhammet Ali Işıklı, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, jüri tarafından değerlendirme yapıldı. Yarışmacılar ses, okuyuş, makam ve tecvit kurallarına göre değerlendirildi.

Değerlendirme sonucunda Turgut Emin Gürbüz birinci, Abdullah Ulaş ikinci, Mehmet Zahit Özdemir üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


Anahtar Kelimeler:
KarapınarYarışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.