Karapınar'da muhtarlar ile toplantı yapıldı

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu.Belediye Yeni Düğün Salonundaki toplantıda Kaymakam Murat, Belediye Başkanı Yaka ve kurum amirleri muhtarlara ilçedeki...

09 Aralık 2021 Perşembe 16:30
Karapınar'da muhtarlar ile toplantı yapıldı

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu.

Belediye Yeni Düğün Salonundaki toplantıda Kaymakam Murat, Belediye Başkanı Yaka ve kurum amirleri muhtarlara ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Yaka, muhtarlar ile işbirliği içeresinde olduklarını kaydederek, "Vatandaş ile devlet arasında köprü olan muhtarlarımız ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Onların istek ve sorunlarını diniliyoruz. İlçemize yapılan hizmetler hakkında da kendilerini bilgilendiriyoruz. Bu toplantılar ilçemiz adına faydalı oluyor." dedi.

Toplantı muhtarlardan gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
MuhtarBeleidye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.