Karapınar'da öğrencilerden huzurevine ziyaret

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yönetimi Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevini ziyaret etti.Ziyarette öğrenciler huzurevi sakinlerini karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.SÜ Karapınar Aydoğanlar...

26 Mart 2022 Cumartesi 12:32
Karapınar'da öğrencilerden huzurevine ziyaret

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yönetimi Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevini ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler huzurevi sakinlerini karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

SÜ Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Naim Çağlar Diri, ziyaret sonrasında, öğrencilerle güzel bir ziyaret programı düzenlediklerini söyledi.

Yaşlılarla vakit geçirmekten keyif aldıklarını anlatan Diri, "Öğrencilerimizle ilerleyen süreçte ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bizleri konuk eden ve yaşlılarımızla bir araya gelmemizde emekleri bulunan herkese teşekkür ediyoruz."

Öğrenciler de huzurevi sakinleriyle vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
öğrenciHuzureviKarapınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.