Karapınar'da yol yapım çalışmaları

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesi'nde başlatılan yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Karapınar doğal varlıkları...

16 Temmuz 2019 Salı 11:51
Karapınar'da yol yapım çalışmaları

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesi'nde başlatılan yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karapınar doğal varlıkları ile açık hava müzesi konumunda olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Aker, "Yeşilyurt mahallemizde bulunan Ovacık bölgesi, adeta gizli bir turizm bölgesi. İçerisindeki doğal güzellikleri kaleler, küçük göl, yılkı atları, ormanlık alanı ile bölgedeki alternatif bir turizm merkezi." dedi.

Başkan Yardımcısı Aker, 8 kilometrelik yolun yapıldıktan sonra turizmin bölgede canlılık kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
TurizmYol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.