Karapınar'da yolda mahsur kalanlara çorba ikram edildi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlara belediye ekiplerince çorba ikram edildi.Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile beraberindeki belediye personeli, ilçedeki...

10 Şubat 2022 Perşembe 17:04
Karapınar'da yolda mahsur kalanlara çorba ikram edildi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlara belediye ekiplerince çorba ikram edildi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile beraberindeki belediye personeli, ilçedeki otogarda Konya-Adana kara yolunun açılmasını bekleyen yolcuları ziyaret etti.

Yaka, vatandaşlarla bir süre sohbet edip, ihtiyaçlarını sordu.

Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaka, yolda kalan vatandaşların sorunlarının çözümü için 24 saat sahada olduklarını belirterek, Karapınar-Ereğli kara yolundaki otogarda yolcular için çay, çorba ve yiyecek ikramı yaptıklarını kaydetti.

Vatandaşlar da Yaka'ya teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KarçorbaMehmet Yaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.