Karapınarlı öğrenciler Rize'yi gezdi

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Merkezi öğrencileri, Rize'nin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, programın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün...

14 Eylül 2021 Salı 15:51
Karapınarlı öğrenciler Rize'yi gezdi

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Merkezi öğrencileri, Rize'nin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, programın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Kardeş Gençlik Merkezi projesi kapsamında düzenlendiğini söyledi.

Projenin çok güzel ve faydalı olduğuna dikkati çeken Karakul, "Bu tür faaliyetlerle gençlerin farklı coğrafya ve kültürleri tanıma imkanı bulduk. Gençlerin akranlarıyla tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanıyor. Rize'ye giden 32 öğrencimiz çok mutlu şekilde ilçemize döndü. Önümüzdeki günlerde bizlerde Rizeli kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
öğrenciKarapınarRİze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.