Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılcı, cimnastikçi sporcuları ağırladı

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İzmir'de gerçekleştirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası ve Samsun'da yapılan Trampolin Cimnastik Minikler 1. Lig Müsabakalarından madalyalarla dönen Karatay...

22 Kasım 2021 Pazartesi 16:09
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılcı, cimnastikçi sporcuları ağırladı

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İzmir'de gerçekleştirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası ve Samsun'da yapılan Trampolin Cimnastik Minikler 1. Lig Müsabakalarından madalyalarla dönen Karatay Belediyespor Kulübü sporcu ve antrenörlerini ağırladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, geçen ay İzmir'de gerçekleştirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'na Karatay Belediyespor Kulübü'nün 6 sporcuyla katıldığı, "Yıldızlar" kategorisinde Trampolin Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu olduğu ifade edildi.

Karatay Belediyespor Kulubü bünyesindeki Cimnastik Takımı'nın geçen ay Samsun'da yapılan Trampolin Cimnastik Minikler 1. Lig Müsabakalarında ikinci olduğu belirtildi.

Açıklamada Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın şu görüşlerine yer verildi:

"Kulübümüz ve hocalarımız sizlerin alanlarınızda en iyi şekilde yetişmeniz, güzel başarılar elde etmeniz için ciddi bir gayret içerisindeler. Sizler de bu yaşlarınızda zamanlarınızdan, ailelerinizden fedakarlıklar yaparak antrenmanlar yapıyor çalışıyorsunuz. Bu çalışmalarınızın neticeleri olarak da bu başarılar geliyor. Ben, sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor; emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sporla ilgilendiğiniz için diğer akranlarınıza göre hem fiziksel hem de zihinsel avantajlarınız oluyor. Bunun yanı sıra elde ettiğiniz bu başarılar ve madalyalar, gelecekte üniversitelerde gireceğiniz bölümünüze de katkı sağlayacak. Bizler de Karatay Belediyesi olarak spora, sporcuya ve gençlerimize katkı sunmaya, destek olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.