Karatay'da bu yıl kilit parke taş hedefi 1 milyon metrekare

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçeye bağlı merkeze uzak 14 mahallesinde sürdürdüğü kilit parke taş, bordür ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceledi.Belediye başkan yardımcıları...

06 Nisan 2021 Salı 15:38
Karatay'da bu yıl kilit parke taş hedefi 1 milyon metrekare

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçeye bağlı merkeze uzak 14 mahallesinde sürdürdüğü kilit parke taş, bordür ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme kapsamında Kılca, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kılca, Karatay'ın yaşam kalitesini yükselten ve ilçenin çehresini değiştiren çalışmalarının programlı olarak devam ettiğini söyledi.

Karatay'a artı değer katacak tüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü vurgulayan Kılca, şunları kaydetti:

"14 mahallemizde süren alt yapı çalışmalarımızı yerinde inceledik. İlçe merkezimizde olduğu gibi merkeze uzak 32 mahallemizde de alt yapı, parke, bordür, asfalt ve tretuvar çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl 1 milyon metrekarelik bir kilit parke taş hedefi koyduk. Bunun gerçekleştirilmesi hatta üstüne çıkılması için gayret göstereceğiz. Karatay'ın tamamındaki altyapı çalışmaları tamamlanıncaya kadar çalışmalarımız sürecek. İnşallah kısa süre içerisinde merkeze uzak mahallelerimiz de merkezdeki mahallelerimizin imkanlarına kavuşmuş olacak. Hedefimiz hemşehrilerimizin daha güzel daha ve kaliteli ortamlarda yaşamalarını sağlamaktır. Karatayımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden gayret etmeye devam edeceğiz."​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
KonyaKaratay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.