Karatay'da parke çalışmaları devam ediyor

KONYA (AA) - Bu yıl merkez ve merkeze uzak bütün mahallelere yönelik olarak 1 milyon 200 bin metrekare parke döşeme hedefi koyan Karatay Belediyesi, tüm ekipleriyle sahada yoğun bir çalışma yürütüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede...

12 Eylül 2021 Pazar 15:42
Karatay'da parke çalışmaları devam ediyor

KONYA (AA) - Bu yıl merkez ve merkeze uzak bütün mahallelere yönelik olarak 1 milyon 200 bin metrekare parke döşeme hedefi koyan Karatay Belediyesi, tüm ekipleriyle sahada yoğun bir çalışma yürütüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede devam eden asfalt çalışmalarına ek alt yapısı tamamlanan yolların kilitli parke taşıyla döşendiği belirtildi.

Açıklamada, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın şu görüşlerine yer verildi:

"Tek bir derdimiz var; ilçemize ve bu aziz millete hizmet etmek. Hemşehrilerimizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için ilçe genelinde gerek yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kış ayları gelmeden hemşehrilerimize rahat bir mevsim geçirme gayretindeyiz. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarımızdan oldukça memnun. Bu yıl hedeflediğimiz 1 milyon 200 bin parke taşı döşeme hedefimizi gerçekleştirmek için gayret ediyoruz. Bu hedefe ulaşmak hatta bu hedefi aşmak, bizim için de ayrı bir motivasyon kaynağı ve bu çalışmamız, Karatay’ımızı ve mahallelerimizi çok değiştirecek."

Anahtar Kelimeler:
ParkeKaratay Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.