Kardeş okul projesinde öğrencilere hediyeler verildi

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde KOMEK ve ASEM işbirliği ile Hasanoba İlkokulu öğrencilerine, kardeş okul projesi kapsamında kitap ve kırtasiye yardımında bulunuldu.Karapınar KOMEK Müdürü Ali Tuna, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy...

11 Mart 2019 Pazartesi 13:16
Kardeş okul projesinde öğrencilere hediyeler verildi

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde KOMEK ve ASEM işbirliği ile Hasanoba İlkokulu öğrencilerine, kardeş okul projesi kapsamında kitap ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Karapınar KOMEK Müdürü Ali Tuna, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarına çeşitli desteklerde bulunduklarını söyledi.

Hasanoba İlkokulu'ndaki 30 öğrenciye ders kitabı, hikaye kitabı ile kırtasiye seti hediye ettiklerini belirten Tuna, "Öğrencilerimizi sevindirmek, onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Hediyeleri verince gözlerinde mutluluğu gördük. Bundan sonra da okulumuza çeşitli desteklerde bulunacağız. Okulun bakım ve onarımı için çalışmalar yürüteceğiz." dedi.


Anahtar Kelimeler:
Kardeş OkulKOMEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.