Kardeş okuldan kitap bağışı

KONYA (AA) - İstanbul Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu öğrencileri, kardeş okul Duran Sezer Ortaokulu'na kitap bağışında bulundu. Duran Sezer Ortaokulu Müdürü Mesut Durmuş yapılan kitap yardımı için şunları söyledi:"Okulumuzda...

22 Mayıs 2019 Çarşamba 14:44
Kardeş okuldan kitap bağışı

KONYA (AA) - İstanbul Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu öğrencileri, kardeş okul Duran Sezer Ortaokulu'na kitap bağışında bulundu.

Duran Sezer Ortaokulu Müdürü Mesut Durmuş yapılan kitap yardımı için şunları söyledi:

"Okulumuzda yeni açtığımız kütüphanemizde kitap eksiği vardı. Kütüphanemizin kitap yönünden zenginleşmesi için Kardeş okulumuz İstanbul Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu tarafından toplanan kitaplar kütüphanemizin zenginleşmesinde rol oynayacaktır. Başakşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yapıcı kardeş okulumuz idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kitap okuyan nesillerin yetişmesi için bu tür dayanışmaların devam etmesini temenni ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
KitapKütüphane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.